Date tehnice                

Căsuţele mobile sunt concepute cu un nivel, in gama de dimensiuni 2,50 x 6,50 m; 3,00 x 6,25 m; 4,25 x 7,50 m; 5,00 x 10,35 m si 6,25 x11,65 m. Mai există o variantă cu 2 nivele (parter + semi mansardă) cu dimensiunea 7,50 x 5,00 m pe nivel.
 

In faţa oricărui model de căsuţa se poate amplasa o terasă acoperită, de asemeni mobilă, avand dimensiunile adecvate fiecărui model (o propunere fiind 2.5x 6 m).
 

Casă mobilă este aşezată pe o structură metalică (şasiu) ranforsată care este susţinută de 8 role (roţi) duble. Acestea permit atat deplasarea pe distanţe scurte pe terenul unde este amplasată căsuţa, in funcţie de necesităţi, cat şi urcarea şi coborarea căsuţei pe un trailer cu ajutorul unei rampe. Astfel căsuţa poate fi mutată prin transport cu o remorcă sau un trailer, pe şosea, la orice distanţa in interiorul sau in afara ţării. Transportul, pentru lăţimi ce depăşesc 2.5 m, este considerat agabaritic şi se poate realiza doar de către firme de transport specializate.

De ce casute mobile?

Izolatie
termica foarte buna.
Costuri
de intretinere mici.
Raport
calitate pret foarte bun.
Multiple
configurari interioare.
Viteza
mare de executie si reamplasare usoara intr-o noua locatie.

 

Amplasarea la locul de destinaţie se poate face uşor cu ajutorul cuplei de remorcare ce poate fi montată in partea anterioară sau posterioară a structurii metalice.

Mai mult de atat, datorită concepţiei modulare, căsuţa poate fi complet demontată şi ambalată de către echipa noastră specializată in 3-4 zile (in funcţie de model şi mărime), urmand să fie transportată la locaţie şi apoi remontata in 4-5 zile lucrătoare. Această particularitate este oportună şi in situaţia cand nu este acces auto la locul de amplasare.
Casă mobilă poate fi amplasată atat pe teren intravilan cat şi extravilan şi ce este mai important nu necesită formalităţi şi autorizaţii complicate şi costisitoare.
Terenul pe care se amplasează casa trebuie să fie plan, orizontal şi relativ bine bătătorit. In cazul cand căsuţa stă mai mult timp in acelaşi loc este recomandat ca aceasta să fie amplasată pe dale standard din beton.


Casele mobile sunt complet mobilate şi utilate. Ele pot fi folosite in diverse scopuri: casă de vacanţă, casă de grădină, spaţiu comercial şi cel mai interesant (datorită formei, izolaţiei termice, finisajelor şi dotărilor), ca şi locuinţa permanentă.
In funcţie de dimensiuni şi număr de nivele casele mobile au de regulă in componenţa un living cu bucătăria deschisă sau inchisă, 1 dormitor matrimonial, 1-2 dormitoare pentru copii sau oaspeţi, o baie, opţional şi 1 grup sanitar cu duş, etc.

Casele mobile sunt construite din panouri SIP (pentru pardoseală, pereţi exteriori şi interiori şi acoperiş) executate din materiale lemnoase, fibrolemnoase şi materiale izolante, imbinate cu elemente metalice demontabile.

Căsuţa poate fi racordată la utilităţi (energie electrică şi apă) dacă acestea există la locurile de amplasare, avand racordurile necesare.
Dacă utilităţile nu există, energia electrică poate fi furnizată de un generator electric, iar apă potabilă şi menajeră se poate asigura de la un puţ forat pe teren.
Apele reziduale sunt transportate şi evacuate printr-un sistem clasic de ţevi de scurgere, ce poate fi racordat la sistemul de canalizare urban sau la o fosă septică.


Grupurile sanitare sunt dotate cu baie cu hidromasaj, lavoar şi toaletă clasică, urmărindu-se asigurarea unui grad sporit de confort. Totodată aici este amplasată şi o maşină de spălat rufe plată ce nu depăşeşte gabaritul mobilierului modern din dotare.

Bucătăriile nu sunt mari dar suplinesc prin mobilierul generos (5 m lungime) şi dotarea modernă cu multiple utilaje (aragaz cu 4 ochiuri, racordat la o butelie de butan, cuptor electric, hotă extensibilă, lavoar simplu său dublu, frigider cu congelator separat, maşină de spălat vase, etc.


Incălzirea se poate face electric cu ajutorul panourilor radiante cu termostat, consumul fiind mic datorită calităţilor termice extrem de bune ale căsuţei. Totodată in dotarea acesteia intră şi un şemineu, care, alimentat cu un maxim de 10 lemne uscate asigură 12 ore de confort termic (pană la o nouă realimentare) cu temperaturi intre 20 şi 30 grade celsius. Opţional, căsuţa se poate dota cu instalaţie de aer condiţionat.


Preţul unei căsuţe variază intre 10.000. şi 30.000. Euro in funcţie de model, mărime şi dotări.

Se pot comanda spre execuţie şi casele mobile din gamă de dimensiuni ce nu sunt pe stoc (ex. PROIECTE), termenul de fabricaţie şi amplasare fiind de 1-3 luni in funcţie de planificarea lucrărilor.

Căsuţă mobilă din seria La famiglia se poate vizita cu o programare anterioara la 0724.55.15.44

Casute mobile "La Famiglia"

Căsuţele mobile sunt concepute cu un nivel, în gama de dimensiuni: 6,25 x 2,90 m; 7,50 x 4,25 m;10,35 x 5,00 si 11.65 x 6.25 m. Mai există o variantă cu 2 nivele (parter + semi mansardă) cu dimensiunea 7,90 x 5,00 m pe nivel.
La acestea se adauga si o terasa generoasa.

 

 

 

 

PICCOLO HOLIDAY LA FAMIGLIA CONFORT GRANDE  
CASUTE - TERENURILocatie

Home
Modele

Proiecte
Imagini
Date tehnice
Caracteristici
Terenuri
Media
Contact